Magyar borok a Világ körül: CD Cargo a palackozott italok szállítója

Kondíciók 1.

Kedves Vásárló!

A CD Cargo Kft. jövedékitermékek kereskedelmi tevékenysége kizárólag nemzetközi nagykereskedelmi, alapvetően Magyarország határán kívül működő külképviseletek (ide értve a kereskedelmi, kulturális és katonai, vagy nemzetközi szervezetek, vagy más országok képviseleteit), szeszesitalokat forgalmazó kereskedelmi és vendéglátói társaságokat, vállalkozásokat.

Hogyan rendelheti meg a honlapunkon bemutatott árukat?

Megrendelés összeállításához, használja árlistáinkat, ezeket tekintse elsődleges forrásnak, minden megrendelés előtt töltse le a legfrissebbet, a frissítés dátuma, magán az árlistán, illetve a linkek alatt olvashatók. Honlapunkon, termelők illetve borvidékek szerinti bontásban megtalálhatják az általunk forgalmazott borokat, a beszállítóink által rendelkezésünkre bocsátott információkkal (kóstolási jegyzet, ajánlás, termőhelyi sajátosságok, borkészítési technológia, analitika, palackfotó). Sajnos ezek nem teljes körűek, de folyamatosan törekszünk a részletes tájékoztatásra.

Ha kiválasztotta, és összeállította a rendelési listát, megrendelését vagy árajánlat kérését mindenképpen írásban, e-mail (esetleg telefax +36 (1) 3695643) formájában szíveskedjen elküldeni a trade@cd-diplomat.hu címre.

Árlistáink export árakat tartalmaznak, így azok a Magyarország területén nem érvényesek, azon kívül pedig a "Szállítás és áruátvétel" fejezetekben leírt feltételek elfogadásával és végrehajtásával alkalmazhatók. Áraink módosításának jogát fenntartjuk, különös tekintettel az árfolyamváltozásokból eredő eltérésekre.

Az áru ellenértéke, így az árlistában közölt áraink, a CD Cargo Kft. raktárában (HU-1043 Budapest, Dugonics utca 11.) történő áruátvételre, 6-12 palackos hullámpapírkarton egységekben vonatkoznak. Áraink szállítmányozási (belföldi és nemzetközi szállítás, vámkezelés, szakhatósági igazolás, speciális a diplomáciai küldemények és a gyűjtő áruforgalomban alkalmazott csomagolás) költségeket nem tartalmaznak.
A szállítmányozási költségekről kérésükre, külön árajánlatot készítünk, a megrendelni kívánt áru mennyiségének ismeretében.

A megrendelésnek az alábbi információkat kell tartalmaznia:
 • a megrendelő szervezet neve,
 • a megrendelő címe (az áru rendeltetési helye),
 • a megrendelő képviselőjének neve és elérhetősége,
 • a megrendelő e-mail címe (a visszaigazolásokat minden esetben, e-mailben továbbítjuk),
 • az áru szállításával, csomagolásával kapcsolatos igényeket,
 • a szállítási vagy átvételi határidőt
 • a tételek rendelési számát (az árlista első oszlopában feltüntetett ötjegyű szám),
 • az áru rövid megnevezését (pl. Royal T. Aszú 5 putt.)
 • a megrendelt áru mennyiségét, amit minden esetben palack mennyiségben írjanak le, de az árlista harmadik oszlopában meghatározott szállítási egységre kiszámolva. Kartonokat nem bontunk meg.
 • Nyilatkozat a vásárlási, szállítási, áruátvételi és fizetési feltételek elfogadásáról.
 • A szállítási okmányokhoz, illetve az export vámkezeléshez még további adatok is szükségesek, ezekről a "Szállítás és áruátvétel" fejezetében írok, mert azok rendeltetési helyenként eltérőek.

  A beérkezett megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk.

  A megrendelések átfutási ideje 10 munkanap. Kérjük, rendeléseik során, feltétlenül vegyék figyelembe az átfutási időt, különös tekintettel a nemzeti ünnepeinket megelőző időszakokra és év végén. Az átfutási idő az áru beszerzésére és indítására vonatkozik, tehát a szállítási idővel ezen felül, annak módjától függően szíveskedjenek számolni.

  Következő oldal ->